Реклама

Відомо, що більше виснажує акумулятор смартфона – Wi-Fi чи 4G

Останні Новини

Усі користуються або мобільним інтернетом, або мережею Wi-Fi. Але також усі задаются питанням, що з цього менше розряджає телефон. Як би не удосконалювали смартфони, а батарея все одно сідає відносно швидко, особливо якщо вона стара. Так от сьогодні ми і розберемо, яким способом краще підключатися до інтернету, щоб заощадити заряд акумулятора.

Для початку розберемо до чого ж краще підключитись удома. Якщо уявити, що мережа Wi-Fi та 4G абсолютно стабільна, то телефон буде розряджатись майже з однаковою швидкістю. 4G буде більше використовувати заряду буквально на пару відсотків, ви цього і не помітите. Але зрозуміло, що настільки стабільною мережа буває вкрай рідко. Тому в реальному житті все відбувається по-іншому.

Цікаво: Відомо, що робити, щоб Ваш телефон довше зберігав заряд енергії

По-перше, смартфони можуть час від часу змінювати вишки для підключення. Це відбувається із-за перевантажених ліній. В кожен з цих моментів переключення і буде сідати батарея. По-друге, дзвінки. Коли людина телефонує комусь або надсилає повідомлення, то 4G змінюється на 3G або 2G. Ці зміни також дуже впливають на швидкість зниження заряду.


Мережа Wi-Fi в цих планах стабільніша. Тому, якщо ви знаходитесь вдома, то доречніше буде підключитись саме до неї та не боятись, що ваш телефон швидко вимкнеться.

Якщо ж говорити про інтернет на вулиці, то ситуація така ж сама, тільки, на жаль, там мало місць з мережею Wi-Fi. У випадку, коли ви їдете по місту, або взагалі за містом, то ваш смартфон постійно змінює станції підключення, а в місцях де поганий зв'язок, постійно намагається з'єднатися хоча б якось. Все це дуже швидко розряджає акумулятор.


Отож, різниці між Wi-Fi та 4G немає лише в ідеальних умовах, яких практично не існує. Якщо ж ви знаходитесь на вулиці або за містом, то інтернетом краще користуватись за потребою, а в інший час вимикати. Це збереже телефон від вимкнення, а батарея буде тримати заряд набагато довше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nvidia хоче оснащувати свої відеокарти дешевими системами охолодження

Nvidia хоче оснащувати свої відеокарти дешевими системами охолодження. Це повинно відбуватися не особисто компанією, а виробниками і мова йде...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -