Реклама

Відомо, смартфони яких компаній найчастіше підробляють

Останні Новини

Ми не раз писали про те, як правильно обрати смартфон, де його варто купувати, щоб не натрапити на шахраїв та підробку. Зараз же ми вияснимо, смартфони яких компаній найчастіше підробляють.

Для початку зазначимо, що якщо раніше в більшості випадків усі намагались підробити смартфони компанії Apple, то зараз більше переключились на Android-смартфони. Звісно, найбільше підробкою займаються саме китайські компанії. Відповідно до цього, однією із китайських аналітичних компаній було досліджено ринок підроблених смартфонів та визначено, смартфони яких компаній найчастіше підробляють.

Результати будуть такими:
близько 34% ринку підроблених телефонів займають смартфони Samsung;
близько 13% - виробництво спрямоване на підробку смартфонів Apple;
близько 8 % - займають смартфони Huawei.

Ринок підроблених смартфонів справді вражає, і не дивлячись на те, що дослідження проводились на китайському ринку, все ж натрапити на підробку може кожен із нас. Особливо це стосуватиметься користувачів, які полюбляють купувати техніку з AliExpress.

Звісно, там представлені і оригінальні пристрої, але й велика кількість підроблених, саме тому купуючи смартфон потрібно бути дуже уважним, купувати лише у перевірених продавці, тощо.

Також нещодавно було дано основні рекомендації для захисту Wi-Fi від шахраїв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Виробництво Apple AirPods Studio вже розпочалося

Раніше ми писали, що Apple розробляє навушники AirPods Studio. Сьогодні з`явилася інформація, що виробництво Apple AirPods Studio вже розпочалося...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -