Home Новини сучасних технологій Відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5

Відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5

0
Відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5

Сьогодні стало відомо, яка країна отримає лише 15 тис новеньких PlayStation 5. І як би це не було дивно, нею виявилася Індія. На початку офіційних продажів (дата яких ще невідома) Індія отримає від 12 до 15 тис приставок.

Як повідомляє The Mako Reactor, представник Sony підтвердив, що Sony Interactive Entertainment досі не має точної дати запуску ігрової консолі наступного покоління PlayStation 5 на території Індії.

У листопаді з’явилися чутки про прийдешнє запуску, деякі роздрібні магазини в Індії повідомили, що PlayStation 5 буде доступна в Індії з січня цього року. Однак офіційна позиція Sony така: компанія не підтверджує, що приставка буде доступна в січні і обіцяє пізніше поділиться додатковою інформацією.

Sony PlayStation 5 користується великою популярністю у всьому світі, компанія докладає всіх зусиль для того, щоб наростити виробничі потужності. Багато перекупники вже привезли до Індії консолі з інших країн і пропонують їх за ціною близько 1200 доларів. У відповідь на це Sony підтвердила, що на пристрої не поширюється гарантія, тому компанія рекомендує дочекатися офіційного запуску. Нагадаємо, на eBay ціни на PlayStation 5 досягають 32000 доларів, а за Xbox Series X просять до 8000 доларів

Також джерела з ланцюжка поставок повідомляють, що запуск консолі в Індії буде дуже непростим. Спочатку користувачам запропонують всього від 12 000 до 15 000 консолей, при цьому PS5 Digital Edition без оптичного приводу буде зовсім небагато.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version