Home Новини сучасних технологій Випуск гри GTA 6 відкладується на невідомий термін

Випуск гри GTA 6 відкладується на невідомий термін

0

Після випуску Red Dead Redemption 2 компанія Rockstar повинна була зосередити всі свої зусилля на GTA 6 – після того, як було відмінено Bully 2, логічно перекинути всі ресурси на інший масштабний проект. Однак навіть якщо розробники і кинули всі сили на GTA 6, все одно це не означає, що гра вийде в найближчій перспективі. Навпаки, стало відомо, що випуск гри GTA 6 відкладується на невідомий термін.

Випуск гри GTA 6 відкладуюється на невідомий термін

Як написав один з інсайдерів в Twitter, GTA 6 як і раніше знаходиться в розробці і її реліз не очікується найближчим часом. У той же час поки немає ніяких даних або навіть натяків на дату її випуску. Загалом, у 2021 році GTA 6 чекати, швидше за все, не варто.

До того ж провал Cyberpunk 2077 не міг не вплинути на індустрію: ця гра – найкраще свідчення того, що краще витратити зайвий час на розробку, але на виході отримати максимально готовий і протестований продукт, ніж потім вислуховувати гнівні відгуки користувачів або ходити по судах. Що стосується Bully 2, то її інсайдер назвав мертвонародженим проектом, так що чекати її точно не варто.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version