Реклама

Vivo представив свій перший розумний годинник

Останні Новини

Інформація про розробку нового розумного годинника компанії Vivo надходила уже певний час. Сьогодні, Vivo представив свій перший розумний годинник – Vivo Watch.

Vivo Watch поставлятиметься у двох розмірах — 42 мм та 46 мм. 42-мм версія Vivo Watch отримує 1,19-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 390×390 пікселів. 46-мм версія годинника отримала 1,39-дюймовий екран із роздільною здатністю 454×454 пікселів. Виконаний годинник із алюмінію та отримав рівень водостійкості 5АТМ.

Vivo представив свій перший розумний годинник

Працює розумний годинник на базі чіпсета ST разом із низькопотужним копроцесором Apolo. Вбудована пам’ять отримала розмір 2 Гб. Щодо часу автономної роботи, то 42-мм версія повинна працювати в звичайному режимі протягом 9 днів. 46-мм отримує час автономної роботи протягом 18 днів від одного заряду. Щодо інших функцій, то тут присутній GPS, NFC, датчик серцевого ритму, вимірювання рівня кисню в крові та велика кількість спортивних режимів.

Старт продажів розпочнеться з 28 вересня на території Китаю. Про інші ринки поки мова не йшла. Ціна на обидві версії годинника встановлена в розмірі 190 дол.

Рекомендуємо: Nokia 8.3 5G Виходить На Світовий Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Samsung розширює взаємодію смартфонів із Windows

Компанія Samsung розширює взаємодію смартфонів із Windows, а саме працює над розробкою трьох додатків для операційної системи Windows 10....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -