Home Новини сучасних технологій Власники Apple Watch страждають від виявленого дефекту в розумних годинниках

Власники Apple Watch страждають від виявленого дефекту в розумних годинниках

0

Компанія Apple славиться тим, що випускає різноманітні розумні та преміальні пристрої, які коштують відповідно. Серед таких пристроїв найбільшою популярністю користуються смартфони iPhone, розумні годинники Apple Watch, ноутбуки MacBook, планшети iPad, бездротові навушники AirPods та багато інших пристроїв. На жаль, преміальність цих пристроїв не може гарантувати того, що вони будуть працювати ідельно і не будуть позбавлені дефектів. Саме про один з таких пристроїв і піде мова, а саме про Apple Watch.

Нещодавно стало відомо, що проти компанії Apple подали позов в суд, через виявлений дефект в практично всіх моделях Apple Watch. Позов стосується проблемних акумуляторів, які здуваються і пошкоджують пристрої та шкодять здоров'ю їх користувачів.

Цікаво: Названо найбільші недоліки iPhone та iPad з великими дисплеями.

В позові йдеться про те, що компанія Apple не врахувала той факт, що всі акумулятори з часом починають здуватися і не залишили буферного простору всередині корпусу годинника, щоб запобігти його деформації і подальшого повного пошкодження.

Також в позові йде мова про те, що здуття акумулятора в Apple Watch виникає не через неправильне поводження користувачів, а саме через відсутність простору навколо акумулятора. Також повідомляється, що в позові йде мова про всі версії Apple Watch, окрім нещодавно представлених Series 7.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version