Home Новини сучасних технологій Все про компанію Infinix та її смартфони

Все про компанію Infinix та її смартфони

0

Компанія Infinix зарекомендувала себе на ринку смартфонів зовсім недавно, але вже здобула незначну популярність. Люди поки що мало володіють інформацією про цей новий бренд та про його товари, тому ми вирішили трохи розповісти про самого виробника та про його лінійки смартфонів, які підійдуть кожному, незалежно від вподобань та бюджету.

Розпочнемо із самої історії бренду Infinix. Загалом цей виробник вже існує давно, але до 2013 року був під іншим іменем - Sagem Wirelles. Цей бренд був французьким та постачав свої пристрої в багато країн світу. Трохи згодом Sagem Wirelles закрились як окремий виробник і почали постачати смартфони іншим виробникам. Вся ця діяльність тривала до 2011 року, поки Sagem Wirelles не викупила китайська корпорація Transsion Holdings. У 2013 з'явився повноцінний бренд, який ми бачимо на прилавках магазинах - Infinix. Вони самостійно виробляють смартфони, які користуються популярністю серед багатьох людей різних країн світу. Infinix має на даний момент дві штаб квартири із науково-дослідницькими центрами у Шанхаї та Шеньчжені. Спочатку Infinix поставляли свої смартфони лише у декілька країн, тепер розширили свій ринок на більшу територію, зокрема і на нашу країну з 2020 року.

Цікаво: Названо якісний та доступний смартфон, якому нема рівних в 2022 році

З компанією все зрозуміло, а тепер поговоримо про самі смартфони, які вона виробляє. Телефони розраховані на молодь, яка цінує технології та гарний дизайн, на людей, які цікавляться різними новітніми функціями та багато часу проводять онлайн. Останнє особливо важливо, адже від цього залежить продуктивність телефона, у бренда Infinix вона на висоті. Як вже говорилось вище, Infinix раніше був французьким брендом, саме тому дизайн їх сучасних смартфонів настільки привабливий та не схожий на інші бренди. Це також являється величезним плюсом для покупців. Сама ж компанія-виробник розповідає, що смартфони поєднують в собі унікальний дизайн, великий якісний екран, високу продуктивність, автономність та саме головне - доступну ціну. Це найголовніші критерії, по яких люди обирають собі пристрої. Infinix виготовляє техніку на своїх виробництвах, це є однозначною перевагою, бо у них немає посередників, а це означає, що бракованих моделей майже не існує. Компанія сама контролює якість виробництва.

Infinix поки що має декілька лінійок телефонів і усі вони розраховані на певну групу людей.
1.Smart серія. Вона призначена на старших людей та пенсіонерів, а також на дітей. Телефони цієї серії недорогі та прості у використанні. Мають потрібний стандартний набір функцій та низьку ціну. Все що треба для даної категорії людей.
2.Hot серія. Смартфони підходять для геймерів. Вони оригінальні на вигляд та вражають своєю продуктивністю та автономністю. Люди, які люблять грати в ігри або використовують інші складні програми, точно оцінять можливості телефонів із серії HOT.
3.Note серія. Це ділові смартфони, навіть зовнішній вигляд про це говорить. Вони розраховані на роботу із камерою, вона тут якісніша, ніж в інших. Екран AMOLED, наявність передових технологій та професійні можливості камери - все це поєдналось в одному смартфоні. Окрім цього, пристрої із даної лінійки мають можливість збільшення оперативної пам'яті, а це вже унікальна можливість.
4.Zero серія. Це остання серія бренду Infinix і це флагманські моделі. Вони поєднали усе, що потрібно: дизайн, продуктивність, автономність, передові технології і середню ціну. Скажемо відверто, мало де можна знайти телефони-флагмани із ціною як у Infinix. Ця характеристика дійсно вражає.

Приведемо до прикладу декілька смартфонів, які дійсно вразили покупців, а найбільшим здивуванням було співвідношення ціни та якості. Infinix Note 11i - смартфон коштує приблизно 200 доларів, а має великий екран розміром 6,95 дюйма, потрійну камеру (основна на 48 Мп) та якісний процесор MediaTek Helio G85, окрім цього наявний NFC для безконтактних платежів. Усе, що треба для користування. Наступним опишемо Infinix Note 10 Pro - він коштує в районі 250 доларів, він має такий самий екран 6,95 дюйми, але більший обсяг оперативної пам'яті - 8Гб. Процесор MediaTek Helio G95, аж 4 камери, основна на 64 Мп. Окрім цього підтримує швидку зарядку.

Як бачите, бренд Infinix намагається виготовляти смартфони для будь-якої категорії людей, не важливо дорослий це чи дитина. Величезною перевагою є співвідношення ціни та якості, а також надсучасні технології, які виробник постійно вносить у свої пристрої.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version