Home Новини сучасних технологій Всесвітньо відомий виробник екшн-камер представив новинку на Amazon

Всесвітньо відомий виробник екшн-камер представив новинку на Amazon

0

Всесвітньо відомий виробник екшн-камер представив новинку на Amazon. Мова йде про компанію AKASO, яка представила камеру EK7000 Pro, що належить до найпопулярніших камер на Amazon.

Всесвітньо відомий виробник екшн-камер представив новинку на Amazon

Ця камера орієнтована на спортивні фотографії, про що й говорить її назва. Камера AKASO EK7000 Pro отримала 20,1 Мп датчик, а об’єктив підтримує відеозйомку 4К 25 кадрів в секунду. Також вона отримала режим антитремтіння (за допомогою гіроскопа EIS +), що надзвичайно актуально для якісних зображень в екстримальних умовах.

Екш-камера також отримала 2,0-дюймовий сенсорний екран високої чіткості, на якому можна редагувати зображення в один клік. AKASO EK7000 Pro підтримує бездротове з’єднання за допомогою Wi-Fi, що дозволяє швидко ділитися новими зображеннями в соціальних мережах.

Ємність акумулятора складає 1050 мАг, чого достатньо для зйомки відео тривалістю 90 хв. Додатково, в комплекті йдуть дві батареї. Ціна камери складає приблизно 72 долари, що дозволяє віднести її до бюджетних. Очікується, що в найближчий час буде оголошено ще декілька новинок.

Рекомендуємо: Amazon Посилить Боротьбу З Підробленими Товарами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version