Home Новини сучасних технологій Всі моделі iPhone 12 мають серйозні проблеми з автономністю в іграх

Всі моделі iPhone 12 мають серйозні проблеми з автономністю в іграх

0

Раніше ми повідомляли, що користувачі нових iPhone 12 стикаються з багатьма поблемами під час користування смартфонами. Сьогодні чергова новина пов’язана з проблемами в новинках. Ми дізналися, що всі моделі iPhone 12 мають серйозні проблеми з автономністю в іграх. Автономність катастрофічно низька. Навіть у iPhone 12 Pro Max.

Раніше ми вже торкалися питання автономності смартфона iPhone 12 mini, яка очікувано виявилася досить скромною. Однак був і дивний момент: автономність в іграх була просто провальною – удвічі гірше, ніж у iPhone SE другого покоління.

Схожі результати iPhone 12 явно натякали на те, що проблема або в оптимізації, або в новій платформі, точніше, в її GPU. І тепер ми можемо говорити про це впевнено. Те саме джерело опублікувало результати вимірів автономності топового iPhone 12 Pro Max.

Як можна бачити, з цим апаратом все та ж проблема. І якщо в разі iPhone 12 mini автономність апарату в цілому була скромною, то iPhone 12 Pro Max, наприклад, в браузері показує вражаючий результат, значно обходячи попередника.

Таким чином, у всіх нових iPhone є якась проблема в іграх. Швидше за все, проблема в оптимізації, і Apple пізніше випустить оновлення, яке все виправить. Якщо ж ні, це можна буде назвати провалом, хоча на популярність апаратів це навряд чи особливо вплине.

Читайте також: В смартфонів iPhone 12 проблема із сповіщеннями.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version