Home Новини сучасних технологій Вимикаємо пароль в режимі сну на комп’ютері

Вимикаємо пароль в режимі сну на комп’ютері

0
Вимикаємо пароль в режимі сну на комп'ютері

У всіх на комп’ютерах стоять паролі, бо як ще по-іншому себе можна захистити. Тільки от є випадки, коли пароль дійсно потрібен, а є такі де тільки заважає та забирає час. Одним із таких випадків є режим сну в комп’ютерах. Він вмикається коли користувач відійшов від робочого місця і не підходить протягом 5-10 хв (в кожного свій час налаштований). Прийшовши назад, щоб почати роботу потрібно спочатку ввести пароль, часом це дуже дратує. Якщо у вас такі налаштування на робочому комп’ютері, то звісно це добре, бо ніхто не зможе залізти і подивитись якусь інформацію, але якщо це домашній ПК, то паролі явно зайві. Хочемо нижче розповісти про способи відключення паролів після виходу із режиму сну на комп’ютері.

Є два варіанти виконати цю дію. Перший основний, другий потрібно використовувати в тому випадку, коли перший не допоміг.Вимикаємо пароль через налаштування. Для цього відкриваєте "Параметри", переходите до розділу "Обліковий запис", а далі до "Варіанти входу". Далі ви побачите розділ "Потрібен вхід" і саме там серед всіх запропонованих варіантів оберіть "Ніколи". Після цього залишиться лише перезавантажити комп'ютер і перевірити чи дія спрацювала і пароль більше не потрібен.

Цікаво: Як заблокувати комп’ютер, коли ви відлучаєтесь від робочого місця?

Наступний варіант - через консоль. Для цього за допомогою правої кнопки мишки натисніть на кнопку Пуск. Перед вами з'явиться командний рядок. У ньому треба ввести наступні слова "powercfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_NONE CONSOLELOCK 0". Далі ще раз, але вже таке "powercfg /SETDCVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_NONE CONSOLELOCK 0".

Все, на цьому наші поради закінчились. Один із цих варіантів точно допоможе вимкнути пароль і не витрачати на нього зайвого часу, особливо коли немає від кого захищати ПК.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version