Реклама

Випущено нову версію клієнта Telegram Desktop

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Слідом за великим оновленням мобільного Telegram, було випущено нову версію клієнта Telegram Desktop для комп’ютерів.

Для операційної системи Windows 10 в офіційному магазині Microsoft Store доступна версія Telegram Desktop 2.4.1, яка приносить пару основних корисних нововведень. З’явилася можливість залишати коментарі для публікацій в каналах і анонімно адмініструвати групи.

Випущено нову версію клієнта Telegram Desktop

Проте в той же час клієнт Telegram Desktop на офіційному сайті Telegram для платформ Windows 10, macOS і Linux вже оновився до стабільної версії 2.4.2.

Список нововведень включає підтримку Progressive JPEG, можливість заблокувати користувача, видалити всі повідомлення користувача, і поскаржитися на нього при видаленні службового повідомлення, можливість відзначити всі чати як прочитані, можливість записувати голосові повідомлення в розділі відкладених повідомлень, а також можливість видалення сервісних повідомлень для всіх. Крім того, виправлений ряд виявлених раніше недоліків.

Рекомендуємо: Telegram Запустив Ультрабезпечні Відеовиклики.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Процесор Intel Core Alder Lake-S з’явився в базі даних Sandra

Сьогодні ми дізналися, що Процесор Intel Core Alder Lake-S з'явився в базі даних Sandra, який, по всій видимості, стане...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -