Реклама

Telegram запустив ультрабезпечні відеовиклики

Останні Новини

Додаток Telegram запустив ультрабезпечні та швидкі відеовиклики та нові анімовані емоджі. Дане оновлення компанія презентувала на свою сьому річницю. Доступна нова функція лише поки в альфа-стані. І саме основне, це те, що всі виклики, як і голосові, так і відеодзвінки шифруються. Якщо ви і ваш співрозмовник отримуєте на екрані однакові емоджі, то виклик безпечний.

Щодо функціоналу, то під час відеодзвінка можна легко переходити на звичайний голосовий виклик вимкнувши камеру. Так само легко знову її ввімкнути та повернутись до відеодзвінка. Надалі, нова функція буде оновлюватись та очікується можливість групових відеодзвінків.

Telegram запустив ультрабезпечні відеовиклики та нові анімовані емоджі

А ще, Telegram додав більше анімованих варіантів смайликів для найбільш вживаних емоджі. Пишіть в коментарях чи Ви уже ознайомились з новою функцією? Як Вам відеодзвінок в Telegram?

Джерело: telegram

Рекомендуємо: З’явились Живі Зображення IQOO 5 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Голосовий помічник Google Assistant отримає важливу функцію

Персональний помічник Google Assistant сьогодні доступний на самих різних пристроях, від смартфонів до розумних динаміків і смарт-телевізорів. З моменту...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -