Реклама

WhatsApp: як створити посилання на розмову

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Зараз майже всі із вашого кола спілкування мають обліковий запису WhatsApp. Саме з цієї причини його можна використовувати як для спілкування з друзями та родиною, так і для професійних цілей.

Якщо ви хочете додати посилання на свій номер WhatsApp на своєму особистому веб-сайті або навіть хочете розпочати розмову з іншою особою без реєстрації у вашому календарі, ви можете створити персоналізоване посилання зі своїм (або чиїмсь іншим) номером.

Цікаво: Як увімкнути та вимкнути наскрізне зашифроване резервне копіювання WhatsApp.

Посилання, щоб почати бесіду

Щоб створити персоналізоване посилання зі своїм номером телефону, все, що вам потрібно зробити, це скористатися посиланням нижче, замінивши номери своїми (включаючи код країни DDI):

https://wa.me/ 0000000000000

Наприклад: якщо ваш номер телефону +38 (098) 987654321 (випадковий номер) , просто скористайтеся посиланням нижче:

https://wa.me/38098987654321

Якщо ви не хочете, щоб ваш номер відображався таким чином, щоб хтось бачив (наприклад, якщо ви розмістили посилання на веб-сайті), використовуйте скорочувач (наприклад, Bitly ).

Посилання, щоб почати розмову з визначеним повідомленням

При бажанні ви також можете створити посилання з готовим повідомленням, яке автоматично з’явиться в текстовому полі розмови. Для цього скористайтеся наступним шаблоном:

https://wa.me/0000000000000 ?text=назва бесіди

Ось приклад: якщо ви хочете, щоб повідомлення «Я зацікавлений у придбанні вашого MacBook Pro» з’являлося у вашому WhatsApp, коли хтось надсилає вам повідомлення, замініть назва бесіди пам’ятаючи, що вам потрібно закодувати його в URL-адресі (використовуючи %20пробіл). Подивіться, як буде виглядати приклад:

https://wa.me/38098987654321?text=Я%20зацікавлений%20у%20придбанні%20o%20вашого%20MacBook%20Pro

Ви вже знали цей трюк?

Також нещодавно ми розповідали, як видалити повідомлення в месенджері WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Lifecell в черговий раз обійшла Київстар та Vodafone

Всі ми користуємося послугами мобільного зв’язку і в будь-якому випадку користуємося послугами одного із трьох найбільших операторів мобільного зв’язку,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -