Home Новини сучасних технологій WhatsApp матиме ексклюзивний чат, щоб повідомляти вам про новини в програмі

WhatsApp матиме ексклюзивний чат, щоб повідомляти вам про новини в програмі

0

WhatsApp готує новинку для власників iPhone і Android, у яких встановлено додаток, де платформа буде інформувати вас через чат про всі новини останнього оновлення програми. Завдяки цьому користувачі програми обміну миттєвими повідомленнями будуть в курсі всіх новин.

Цікаво: Як використовувати два акаунти WhatsApp на одному смартфоні? Названо три способи.

Якщо ви трохи далекі від програм і не встигаєте дізнаватися про всі новини про кожне оновлення WhatsApp, ви, ймовірно, не знаєте, як користуватися переважною більшістю функцій, які пропонує програма. Але це скоро зміниться з останньою оновленою версією пристроїв Android та iOS.

Веб -сайт WABetaInfo опублікував звіт, в якому йдеться про те, що команда месенджера працює над тим, щоб наступне оновлення принесло чат-бота, який інформуватиме вас про останні оновлення. Як відомо з інформації на сайті, учасники бета-програми Google Play дізналися про новинку в оновленні версії «2.22.17.10».

Це суттєва відмінність для соціальної мережі, яка має звичку подавати новини про кожне оновлення у своїх соціальних мережах, що зрештою залишається непоміченим багатьма користувачами платформи, які використовують додаток лише для спілкування.

Однак новинка чат-бота зробить щось інше. Програма заохочуватиме користувачів WhatsApp оновлювати програму, щоб скористатися перевагами нових оновлень.

Мабуть, програма також надаватиме поради та підказки, які ви можете використовувати у своїй програмі, що, очевидно, є спробою залучити всі «приховані» інструменти та функції WhatsApp, щоб користувачі не відставали від тих, хто підписався на офіційні групи платформи в інших соціальних мережах.

Сайт також повідомляє, що цей чат доступний лише для читання та має наскрізне шифрування , щоб повідомлення не могли бути перехоплені третіми особами. Якщо ви не хочете отримувати повідомлення WhatsApp, ви можете заблокувати цей чат у майбутньому.

Як новинка, яка все ще розробляється, ми не знаємо, коли вона буде доступна в стабільній версії програми, але оскільки це щось відносно важливе, щоб супроводжувати програми з тією ж метою, що й WhatsApp, ми сподіваємося, що новинка буде доступна найближчим часом.

Цікаво: Відомо, як поділитися фотографією з Instagram у WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version