Реклама

WhatsApp може отримати функцію, яка запобігає викраденню вашого облікового запису

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Функція схвалення входу розробляється в бета-версії Android і може запобігти застосуванню популярних шахрайських дій до вашого облікового запису в програмі; Дізнайтеся більше.

Цікаво: Як побачити заблоковані номери в месенджері WhatsApp.

WhatsApp розробляє механізм, який буде попереджати користувачів, якщо хтось намагатиметься увійти в їхні облікові записи. Функція під назвою «підтвердження входу» може бути дуже корисною, щоб уникнути шахрайства, і була виявлена ​​спеціалізованим веб-сайтом WABetaInfo цієї п’ятниці (5) у версії 2.22.17.22 бета-версії програми для Android . Наразі невідомо, коли та чи дійсно ця функція з’явиться в тестовій програмі для iPhone ( iOS ), і, якщо це станеться, вона може зазнати змін. Крім того, оскільки функція перебуває на стадії розробки, користувачі бета-версії ще не можуть її використовувати.

Схвалення входу, як було розкрито досі, працюватиме наступним чином: коли хтось — ви чи інший користувач — намагатиметься увійти у ваш обліковий запис з іншого пристрою, ви отримуватимете сповіщення. Таким чином, для того, щоб вхід дійсно відбувся, необхідно було б дати «ок» на отримане попередження. Ця функція стане додатковим рівнем захисту, що додасть більше безпеки месенджеру, який наразі в цих випадках покладається лише на подвійну автентифікацію.

Сповіщення також надасть корисну інформацію про пристрій, який використовувався для спроби входу у ваш обліковий запис, наприклад час. За даними WABetaInfo, також можливо, що WhatsApp містить модель стільникового телефону, який використовується в переміщенні - однак ця інформація не підтверджена.

Цікаво: Розповідаємо, як зробити GIF для WhatsApp без завантаження програми.

Відповідно до того, що відомо про нову функцію, неможливо сказати, чи входи, здійснені на інших пристроях, окрім стільникових телефонів, таких як комп’ютери та ноутбуки, наприклад, також матимуть попередження. У той чи інший спосіб схвалення входу, якщо воно справді досягне стабільної версії WhatsApp, буде важливою конфігурацією безпеки, що дозволить запобігти кільком дуже популярним шахрайствам у програмі. Варто зазначити, що дати виходу поки що немає.

Цікаво: Розповідаємо, як додати нові контакти в месенджері WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OnePlus 10 Pro: крутий флагманський смартфон чи чергове розчарування?

Для нас вже є звичайним ділом спостерігати за виходами нових мега крутих новинок смартфонів від самих видатних компаній, деяких...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -