Реклама

В смартфонах Apple iPhone 13 виявили серйозну проблему

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно, компанія Apple представила свої останні смартфони з лінійки Apple iPhone 13, які, традиційно, отримали схожий дизайн до попереднього iPhone 12, дещо кращу начинку (оновлений процесор) і деякі нові функції. В цілому, це просто в чомусь краща версія iPhone 12, але добре, зараз поговоримо про недолік цих смартфонів, який було виявлено не так давно.

Мова зараз піде про проблеми із екранами, які спостерігаються у власників Apple iPhone 13 на території Китаю. За словами користувачів, їхні пристрої почали дивно поводитися і результатом цього стали рожеві екрани, яких неможливо позбутися. Схожих скарг надійшла неймовірна кількість і всі вони розміщені на сайті Weibo.

На щастя, компанія Apple почула про скарги і повідомила про те, що в результаті проведених тестів, виявлених проблем із технічною начинкою не було, а це означає, що проблема прихована в операційній системі.

Також розробники порекомендували користувачам, в яких спостерігається така проблема, зробити резервні копії та оновитися до останньої версії iOS, в якій дана проблема повинна зникнути.

Такожэ нещодавно було названо масштабний недолік смартфонів від Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11

Сьогодні надійшла інформація, що смартфони Xiaomi Mi 5 і Mi 5s Plus оновлюються до Android 11. Дивно, враховуючи, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -