Home Новини сучасних технологій WhatsApp випустили важливе оновлення для користувачів iPhone

WhatsApp випустили важливе оновлення для користувачів iPhone

0

Сьогодні стало відомо, що WhatsApp випустили важливе оновлення для користувачів iPhone, яке включає в себе багато виправлень проблем, які раніше турбували користувачів та заважали комфортно користуватися месенджером. До таких проблем можна віднести проблему з обрізанням фотографій та відео по вертикалі. Тепер детальніше.

Перша проблема, яку вирішили у WhatsApp, це обрізання фото та відео по вертикалі. Раніше можна було помітити цей недолік в групових чатах, коли зображення були настільки обрізаними, що по мініатюрі взагалі не було зрозуміло, що на фото зображено. Після того, як ви тиснули на зображення, показувалася “реальна” картина із всім вмістом, який був за межами мініатюри. Зараз цю проблему вирішили і власники iPhone зможуть насолоджуватися повноцінними зображеннями та відео.

Також з цим оновленням (2.21.71) всі зображення та відео, які були зроблені в портретному режимі, будуть відображатися повністю на смартфонах отримувачів. Звісно, недоліком тут може стати те, що зображення (або відео) буде займати більше місця на екрані, але тепер не прийдеться тиснути та збільшувати зображення.

Тепер стосовно конфіденційності користувачів. Ні, зараз мова не піде про нову політику конфіденційності, а піде про самовидаляючі повідомлення. Тепер, в групових чатах, кожен зможе сам вирішувати, коли їхні повідомлення повинні автоматично видалитися.

Вийнятком можуть стати адміністратори груп, які зможуть вказувати в описі до групи , що можливість здійснювати такі налаштування присутня тільки в нього.

На даний момент, завантажити останнє оновлення можна в App Store.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version