Реклама

Xbox Series X/S вміють підключатися до оригінальної Xbox

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Створюючи Xbox One, Microsoft зосередила увагу на забезпечення сумісності та просуванні ряду ігор попередніх поколінь. Сьогодні стало відомо, що Xbox Series X/S вміють підключатися до оригінальної Xbox, щоб грати по локальній мережі (System Link).

Xbox Series X/S вміють підключатися до оригінальної Xbox

За часів оригінальної консолі Xbox можливість з’єднати кілька приставок кабелем, щоб грати командами, активно використовувалася шанувальниками. Можливо, найвідомішою грою, що підтримує System Link, була Halo: Combat Evolved, яка підтримувала до 16 гравців на чотирьох консолях.

System Link може бути пережитком минулого, проте, як показано в наступному відеоролику, Xbox Series S може підключатися до оригінальної Xbox за допомогою цього способу, щоб грати по локальній мережі. У ролику показана гра Crimson Skies: High Road to Revenge, яка була ексклюзивом Xbox, а тепер працює на консолях чотирьох поколінь.

Так, сьогодні кожна приставка вміє підключатися до інтернету, проте шанувальникам зі стажем має бути приємно, що Microsoft підтримує System Link.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Аналітики вважають,що до 2025 в Індії буде випускатись кожен четвертий iPhone

Декілька років тому компанія Apple вирішила знизити свою залежність від Китаю та почала збирати свої пристрої в Індії та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -