Реклама

Xiaomi вперше обійшли Apple по кількості проданих смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi вперше обійшли Apple по кількості проданих смартфонів. Також вони увійшли в Топ-3 постачальників смартфонів у світі.

Аналітична компанія IDC опублікувала інформацію про продажі смартфонів на світовому ринку третьому кварталі цього року. Головною новиною стало те, що Xiaomi обійшла Apple і зайняла третє місце з постачання смартфонів. Інформацію підтвердили Counterpoint і Canalys. Південнокорейському гігантові Samsung вдалося зберегти лідируючі позиції. За даними IDC, обсяг поставок смартфонів знизився на 1,3% в річному обчисленні, проте це кращий результат, ніж прогнозувалося. Раніше IDC пророкувала, що зниження поставок може бути на 9%. За цей період було відвантажено 353,6 млн смартфонів.

Samsung займає лідируючу позицію з часткою 22,7%, компанії вдалося відвантажити 80,4 млн пристроїв. Поставки зросли на 2,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Huawei посіла друге місце з поставками 51,9 мільйона пристроїв, при цьому вони знизилися на 22%. Компанія зайняла 14,7% світового ринку. З огляду на положення Huawei, компанія Xiaomi цілком може піднятися на друге місце в найближчим часом. Xiaomi зайняла 13,1% ринку, відвантаживши 46,5 млн смартфонів, що на 42% більше, ніж роком раніше. Apple і Vivo займають четверту і п'яту позиції з частками 11,8% і 8,9% відповідно. Поставки компаній склали 41,6 і 31,5 млн смартфонів.

Читайте також: Компанія Xiaomi Займеться Прикрасами Для Дому.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые популярные виды экранов в современных смартфонах

Стаття доступна українською...Среди всего многообразия смартфонов, которые сейчас доступны на рынке, можно встретить большое количество моделей, которые похожи по...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -