Реклама

Xiaomi випустили вигнутий монітор та портативний фотопринтер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi, на даний момент, сильно розширила асортимент своєї продукції (з більшою кількістю новинок можете ознайомитися ТУТ) і ймовірно, що це тільки початок. Сьогодні, як повідомляється, Xiaomi випустили вигнутий монітор та портативний фотопринтер. Як відомо, зараз ці товари доступні для Малайзії і деяких Європейських країн.

Xiaomi випустили вигнутий монітор та портативний фотопринтер

Тепер детальніше. Вигнутий монітор Mi Curved Gaming Monitor 34 отримав 34-дюймову РК-панель WQHD (3440 × 1440 пікселів) з кривизною 1500R, співвідношенням сторін 21: 9, частотою оновлення 144 Гц, 85% кольоровою гамою NTSC, 16,7 мільйона кольорів (8-бітний ), контрастність 3000: 1, час реакції складає 4 мс, яскравість 300 ніт та AMD FreeSync Premium.

Також він отримав такі порти: 2 x HDMI 2.0, 2 x DisplayPort 1.4, роз’єм для навушників 1 x 3,5 мм. Монітор Mi Curved Gaming Monitor 34 можна використовувати як класично (на підставці), так і кріпити до стіни. Ціна монітора складає 400 Євро.

Портативний фотопринтер Mi Portable Photo Printer

Портативний фотопринтер Mi Portable Photo Printer фінансувався ще у вересні 2019 року і був ексклюзивно доступним для Китаю. Сам фотопринтер, по розмірах, не більший за звичайний банк живлення та здатний друкувати фотографії у роздільній здатності 313 × 400 dpi. Для друку одної фотографії необхідно 45 сек. Така швидкість досягнулася завдяки технології ZINK (Zero Ink).

Портативний фотопринтер Mi Portable Photo Printer

Mi Portable Photo Printer отримав Bluetooth 5.0 для з’єднання зі смартфонами, а керувати ним можна за допомогою додатку MIJIA. Ємність батареї складає 500 мАг, чого вистачить для друку 20-ти фотографій. Заряджати Mi Printer можна через порт MicroUSB. Ціна новинки складає 50 доларів.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає Футболку Із Функцією ЕКГ.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як видалити повідомлення в месенджері WhatsApp

Ось простий спосіб видалення повідомлень WhatsApp, щоб ви могли зберегти телефон без халеп. Незалежно від того, чи ви надіслали повідомлення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -