Реклама

Через 5 років виробництво паливних автомобілів припиниться

Останні Новини

Через 5 років виробництво паливних автомобілів припиниться. Таку заяву зробила одна із китайських компаній Forthing AKA Dongfeng Fengxing. Нагадаємо, що раніше про припинення виробництва автомобілів, рух яких забезпечує звичайне паливо повідомила компанія BYD. Тобто, дані компанії мають на меті через кілька років повністю перейти на виробництво нових електромобілів.

Звісно, Forthing AKA Dongfeng Fengxing, яка є дочірньою компанією Dongfeng Motor Group, оголосила про свій перехід у «нову еру» досить примітивно. Також вона зробила анонси нового позашляховика, який працюватиме від електрики. Він отримав назву SUV Fengxing Leiting. Отримав даний автомобіль двигун від BYD, а систему керування від компанії Huawei. До кінця 2025 року випуск даних автомобілів очікується у кількості близько 10 моделей.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

OC HarmonyOS зможе запуститися навіть на слабких смартфонах

Нещодавно ми повідомляли, що Huawei презентували OC HarmonyOS 2.0, а сьгодні з'явилися нові деталі про неї. Так, згідно отриманої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -