Реклама

Xiaomi показали унікальну камеру для смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Xiaomi показали унікальну камеру для смартфонів: на 300% більше світла і висувний об’єктив. Компанія черпає натхнення з традиційних фотокамер, самостійно створюючи нову технологію висувних об’єктивів.

Сьогодні вранці Xiaomi провели конференцію для розробників, щоб продемонструвати нові розробки в області камер для смартфонів.

Xiaomi показали унікальну камеру для смартфонів

Представники китайського технологічного гіганта підтвердили, що команда, яка займається розробкою технологій камер для смартфонів, постійно збільшується. Якщо в 2018 році в ній було близько 100 чоловік, то зараз команда налічує понад 1000 фахівців, які працюють в різних напрямках. В ході конференції була представлена ​​нова телескопічна камера для смартфонів, яка може висуватися із задньої панелі.

Глава підрозділу смартфонів Xiaomi Адам Цзен Сюечжун (Adam Zeng Xuezhong) заявив, що компанія черпає натхнення з традиційних фотокамер, самостійно створюючи нову технологію висувних об'єктивів.

Це рішення має дві основні переваги. Перше - об'єктив має велику діафрагму, тому кількість світла, що пропускається можна збільшити на 300%. Це дозволить істотно підвищити якість знімків в умовах недостатньої освітленості.

Xiaomi показали унікальну камеру для смартфонів

Другою перевагою є використання нової технології захисту від «тремтіння», яка дозволяє зробити підсумкове зображення на 20% більше чітким і різким.
Поки що невідомо, в якому смартфоні Xiaomi дебютує така камера.

Читайте також: Ремонт Телевізорів Самостійно. Основні Проблеми, Способи Вирішення.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50

Компанія Huawei розробляє наступний флагман P50. Попередньо, смартфон можуть випустити у першій половині 2021 року. Східник підтверджує, що Huawei буде...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -