Home Новини сучасних технологій Xiaomi випустить в Україні клона Redmi Note 9 5G

Xiaomi випустить в Україні клона Redmi Note 9 5G

0

Вчора компанія Xiaomi представила смартфони Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 4G. Для того, щоб ці моделі відрізнялися від тих, що присутні на нашому ринку (і не тільки), до назв перших двох моделей нерідко приписують 5G. Сьогодні ж ми дізналися, що компанія Xiaomi випустить в Україні клона Redmi Note 9 5G, який буде називатися Redmi Note 10 4G. Крім Redmi Note 10 4G є ще одна версія того ж смартона – Poco M3.

Одна модель вже була презентована і вийшла вона раніше оригінальної версії.Представлений Poco M3 – це ні що інше, як трохи змінений Redmi Note 9 4G. Модель з каталожними номером M2010J19SC, яка, судячи з усього, і є цим самим апаратом, засвітилася в базі IMDA. Такий же каталожний номер у вищезгаданих близнюків Redmi і Poco.

Якщо підвести підсумки, то в Україні можуть бути представлені два абсолютно одинакові смартфони - Redmi Note 10 та Poco M3.
Також існує ймовірність, що крім характеристик, Redmi Note 10 ззвовні буде схожим Redmi Note 9 5G.

На даний момент, дата глобального релізу Redmi Note 9 5G невідома. Як тільки така інформація зявиться, ми вас повідомимо.

Читайте також: Смарт-годинник Redmi Watch отримав нову міжнародну назву.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version