Home Новини сучасних технологій Компанія Sony підготувала сюрприз для власників PlayStation 5

Компанія Sony підготувала сюрприз для власників PlayStation 5

0
Компанія Sony підготувала сюрприз для власників PlayStation 5

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 збирає все більше відгуків в мережі, як захоплених, так і скарг на різні проблеми. Сьогодні ми дізналися, що компанія Sony підготувала сюрприз для власників PlayStation 5. На сюрприз, який піднесла PlayStation 5 власникам звернув увагу користувач соціального новинного ресурсу Reddit.

Приставка минулого покоління, PlayStation 4, при отриманні гравцем чергового призу робить скріншот – функцію можна відключити або активувати в налаштуваннях. PlayStation 5 ж робить інші дії, причому за замовчуванням – записує автоматично відео при отриманні призу.

В принципі, це відоме нововведення. А ось що дивує користувачів, так це те, що одночасно записується звук з мікрофона контролера DualSense. Простіше кажучи, всі ваші захоплені крики в момент отримання нагороди виявляться записаними. Виклавши в мережу ролик з черговою своєю перемогою будьте готові почути в тлі до відео власні крики.

Звичайно, це не можна назвати проблемою. Однак початкова публікація на Reddit викликала неабиякий відгук у читачів і, явно, схвилювала власників. Публікація за добу отримала понад 52 тисяч «лайків» і майже півтори тисячі коментарів.

На PS5 можна повністю відключити запис відео при отриманні призів, щоб заощадити місце на накопичувачі. Також можна відключити мікрофон на DualSense, щоб під час запису ролика не додавати звук зі своїм голосом.

Читайте також: Компанія Sony намагається виправити ситуацію з проблемною PlayStation 5.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version