Реклама

Xiaomi запустила нову схему викупу смартфонів

Останні Новини

Сьогодні, 5 листопада 2020 року, компанія Xiaomi запустила нову схему викупу смартфонів в Індії. Схема оновлення Mi Smart підходитиме для користувачів смартфонів Mi та Redmi. Суть даної схеми полягає в тому, що користувачі зможуть обмінювати свої старі смартфони певної марки на новий телефон тієї ж марки із знижкою.

Головний операційний директор Mi India говорить, що «Mi Smart Upgrade є гарантованою пропозицією викупу від Mi India, що створить більше можливостей для любителів технологій відчути інновації завдяки новітнім смартфонам компанії, а також зробить варіанти оновлення доступними, простими та зручними».

До прикладу, користувачі за схемою Mi Smart Upgrade зможуть інкасувати свої пристрої від 3 до 15 місяців з дати покупки, а обмінна вартість становите від 40 до 70 відсотків від початкової вартості смартфона.

Рекомендуємо: AMAZFIT ГОТУЄ ДО РЕЛІЗУ НОВИЙ РОЗУМНИЙ ГОДИННИК ZEPP Z.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія TCL випустила 4K телевізори 4-ї серії

Компанія TCL випустила 4K телевізори 4-ї серії на платформі Google Android TV. Запуск відбувся у США. Лінійка 4-ї серії...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -