Реклама

Xiaomi запустили електричну бритву MIJIA Braun

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Xiaomi запустили електричну бритву MIJIA Braun під краудфандингом. Товар має цінник 29 доларів США. Його роздрібна ціна буде складати 36 доларів США.

Xiaomi запустили електричну бритву MIJIA Braun

Електробритва MIJIA Braun розроблена з невеликим корпусом і дуже портативна при виході на вулицю. Сітка для ножів – це німецька біонічна сітка для ножів з дизайном, натхненним крилами бабок, відомим як німецький Seiko.

Що стосується потужності, двигун обертається зі швидкістю 7200 на хвилину з незалежними плаваючими подвійними різальними головками, які адаптуються до контурів обличчя.

Що стосується часу автономної роботи, пристрій може працювати автономно до 40 хвилин , що еквівалентно приблизно 21 дням автономної роботи, якщо він використовується 3 хвилини щодня. Він також постачається із швидкою зарядкою, яка може повністю зарядити його за 1 годину, а лише за 5 хвилин заряджання ви отримуєте достатньо енергії, щоб отримати один сеанс гоління.

Крім того, бритва також є водонепроникною на всьому протязі, підтримуючи як сухе, так і вологе гоління.

Рекомендуємо: Представлено Розумний Сейф MIJIA Від Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cмартфон Xiaomi Mi 11 отримає камеру під екраном

Раніше ходили чутки про смартфони Xiaomi Mi Mix Alpha та Mi Mix 4, а сьогодні з’явилася інформація, що смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -