Home Новини сучасних технологій Як правильно вибрати станцію для бездротової зарядки смартфона

Як правильно вибрати станцію для бездротової зарядки смартфона

0

Можливо ви звернули увагу на те, що останнім часом популяризують бездротові зарядні станції для смартфонів. Скажемо так, вони бездротові умовно, оскільки до самої станції все рівно підведено кабель, хоча й смартфон заряджається бездротово. Навіть не дивлячись на їхні певні недоліки, вони все рівно практичні у використанні і в найближчі декілька років зможуть повністю замінити класичні дротові зарядки. Якщо ж ви щасливий власник смартфона, який підтримує таку технологію зарядки, то очікувано, що вас цікавить, як правильно вибрати бездротову зарядну станцію для свого смартфона. Зараз ми спробуємо розібратися з цим і дамо деякі рекомендації.

Найперше не варто боятися таких зарядних станцій, оскільки в мережі можна знайти багато інформації про те, що вони шкідливі і негативно впливають на людей і на смартфони. На ділі це далеко від реальності і їхній негативний вплив на здоров’я не доведено ні одною організацією. Також багато де повідомляється, що бездротова зарядка шкідлива для смартфона і для акумулятора. З цим твердженням ми розібралися в попередньому матеріалі. З цим питанням вирішили, тому повертаємося до вибору такої станції для свого смартфона.

Першим кроком стане вибір зарядної станції від відомих виробників, які пропонують гарантію для такого пристрою і випускають станції під конкретні смартфони, або ж під декілька різних смартфонів. Дивитися в сторону дешевих станцій від маловідомих виробників не варто, оскільки такі пристрої справді можуть нашкодити вашому смартфону і скоротять термін його експлуатації.

Також не варто вибирати універсальні зарядні станції, які орієнтовані на всі смартфони, які підтримують таку технологію. Більшість смартфонів з підтримкою цієї технології, мають певні специфікації в заряджанні та збереженні заряду. Універсальні зарядні станції не враховують цього.

Також не рекомендується купляти зарядну станцію неймовірної потужності. Всі виробники смартфонів відмічають максимально допустиму потужність зарядної станції, яка не нашкодить акумулятору і не виведе з ладу смартфон.

Це основні рекомендації, які дійсно допоможуть вибрати ту станцію, яка ідеально підійде для вашого смартфона і буде працювати справно тривалий час.

Також нещодавно було названо причини, чому бездротова зарядка вам не потрібна.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version