Реклама

YouTube та багато інших сайтів недоступні в браузері Microsoft

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

YouTube та багато інших сайтів недоступні в браузері Microsoft. Відбувається це через те, що компанія Microsoft розпочала розповсюджувати наступне велике оновлення для свого фірмового браузера Microsoft Edge на основі движка Chromium. Оновлення вносить кардинальні зміни.

Реліз стабільної версії Microsoft Edge 87 повинен стати важливим етапом в остаточному переході простих користувачів із застарілого Internet Explorer на більш сучасний браузер Edge. Тепер багато популярних сайтів при спробі відкриття в барузері Explorer зразу переадресовуються на Edge.

YouTube та багато інших сайтів недоступні в браузері Microsoft

Сайти видають повідомлення про відсутність сумісності з Internet Explorer та автоматичним переходом на Edge. Таких сайтів зовсім немало. Повний список нараховує більше тисяч сайтів та сервісів, включаючи такі популярні, як Google Drive, YouTube, Microsoft Teams, ESPN та багато інших. 

Ще одне нововведення - у браузері тепер включені за замовчуванням ряд функцій для шопінгу. Edge зможе знайти та видати купони на необхідні користувальницькі товари та буде шукати найкращі ціни та так далі. 

Крім того, компанія включила кілька важливих для корпоративного використання функцій. І це далеко не всі зміни.

Читайте також: Браузер Microsoft Edge стрімко набирає популярність.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явилися живі зображення смартфона LG Q92 5G

Раніше ми повідомляли, що новинка від LG – Q92 5G з’явилась на консолі Google Play, потім цей смартфон був...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -