Реклама

З Gmail зникла одна з найнеобхідніших функцій

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Google зіткнулася з масовим невдоволенням користувачів фірмового поштового сервісу Gmail в соціальних мережах. Проблема в тому, що з Gmail зникла одна з найнеобхідніших функцій – можливість одночасної обробки всіх бесід, відповідних певному параметру. Опція «Вибрати все, що відповідає запиту» дозволяє швидко архівувати, видалити, відзначити як прочитане і так далі, численні знайдені за запитом користувача листи і навести порядок в поштовій скриньці.

З Gmail зникла одна з найнеобхідніших функцій

Як виявилося, Google прибрала цю потрібну в усіх відношеннях опцію випадково. Про це повідомили представники компанії. Також команда Google пообіцяла, що поверне її якомога швидше.

Крім того, служба підтримки порадила тимчасове рішення - якщо потрібно обробити більше однієї сторінки бесід одночасно, то можна використовувати замість пошуку фільтри з опцією «Застосувати фільтр до відповідних ланцюжках листів».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Мессенджер Telegram хотят удалить из фирменных магазинов Google и Apple

Стаття доступна українською...Недавно стало известно, что Apple и Google удалили из своих магазинов американский сервис микроблогов Parler, который нарушает...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -