Реклама

Зарядка USB – флешки: міф чи реальність?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом можна зустріти багато матеріалу про те, що USB-флешку (або накопичувач) потрібно заряджати. В більшості випадків, така думка викликає подив або сміх, але деякі власники таких пристроїв, з повною серйозністю відносяться до цього питання. І так, зарядка USB- флешки: міф чи реальність?

Зі слів багатьох розробників USB-флешок, пристрій все ж необхідно заряджати, але не так, як ми заряджаємо смартфон або інші розумні пристрої. Заряджання флешки не збільшить обсяг її пам’яті, але з деякою іншою функцією цілком добре справиться, а саме з швидкістю запису та довговічністю накопичувача. Просте заряджання пришвидшить її і збільшить термін експлуатації.

Стосовно сортування та видалення мусора із флешки. Зазвичай, коли ми перезаписуємо та форматуємо флешку, з неї видаляється велика кількість даних. Для того, щоб впорядкувати весь процес, флешці необхідно дещо більше часу, ніж ми даємо при роботі за ПК. Коли ви починаєте заряджати її, флешка отримує додатковий час на виконання всіх необхідних процесів. Відповідно, при таких частих заряджаннях, процес очистки стає швидшим, а всі файли впорядковані по заданих алгоритмах.

Стосовно часу зарядки, то нема необхідності заряджати флешку так як смартфона (понад 1 годину). Для цього цілком достатньо і 20-30 хв. Досить часто, на сайті виробника USB-флешки можна зустріти інформацію про те, скільки необхідно часу заряджати ту чи іншу модель.

Також рекомендуємо ознайомитися з тим, як правильно підключати USB-флешку до смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple Watch 7: Дата випуску, ціна, особливості та витоки

Apple Watch 7 може бути доступним лише через кілька місяців, але завдяки деяким раннім чуткам та знайомому з лінійкою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -