Реклама

Відомо, як підключити USB-флешку до смартфона

Останні Новини

В даній статті ми дамо відповідь на питання – як підключити USB-флешку до вашого смартфона. Бувають випадки, коли вам потрібно відкрити певні файли з флешки, а під рукою є лише смартфон, тому дана інструкція вам повинна пригодитись.

Для того, що б під’єднати смартфон та USB-флешку, вам обов’язково потрібен OTG-кабель. Якщо ви не знаєте, то даний кабель з однієї сторони має роз’єм для телефону (такий же як для зарядки - microUSB або USB Type-C), а з іншої USB-роз'єм.

Після підключення, вбудований провідник відкриє вміст зовнішнього накопичувача. Перед цим варто перевірити в налаштуваннях чи включений «Доступ USB». Також бувають випадки, коли вбудований менеджер не бачить файлів на флешці, в такому випадку вам потрібно буде завантажити сторонній менеджер файлів.

Це практично і все, що необхідно зробити, так як більшість смартфонів без проблем розпочнуть роботу із зовнішнім накопичувачем. Правда бувають випадки, що на досить старих смартфонах під’єднати флешку можливості немає, це можна перевірити в налаштуваннях вашого пристрою або на офіційному сайті виробника.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

IOS 14 ламає додатки на iPhone

Тільки нещодавно Apple зробили IOS 14 офіційним, як вже почали з'являтися помилки. Згідно отриманої інформації, IOS 14 ламає додатки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -