Реклама

На що варто звертати увагу при покупці вживаного смартфона

Останні Новини

На ринку смартфонів сьогодні представлена достатня кількість бюджетних пристроїв, які справді непогано справляються із основними задачами. Але не дивлячись на це, певна група людей все ж надає перевагу дорогим варіантам, навіть якщо можливості здійснити покупку такого пристрою не мають. Проте вихід є і в такій ситуації, а саме купівля смартфона з рук. Варіант непоганий, але тут потрібно бути досить пильним, що б купити справний смартфон, який прослужить вам ще довго. Відповідно до цього, ми хочемо назвати декілька моментів, на які обов’язково варто звертати увагу при покупці смартфона з рук, що б не натрапити на телефон, який прослужить вам всього кілька тижнів.

Найперше варто перевірити продавця. В даному випадку рекомендується добре ознайомитись із сайтом продавця, якщо такий є, та вивчити відгуки про нього. Якщо продавець недобросовісний, ви точно зможете знайти про нього негативну інформацію.

Далі рекомендується звертати увагу на опис та зображення смартфона, який ви бажаєте придбати. Зображення повинні бути реальними та хорошої якості. В описі ви повинні знайти усю інформацію про причини продажу, а також комплектацію. Телефон повинен продаватись разом із оригінальною коробкою.

Наступним кроком повинен бути реальний огляд смартфона. Тут ви повинні перевірити його на наявність зовнішніх пошкоджень, а також на внутрішні елементи. Під останнім рекомендується перевірити роботу сенсора, камери, акумулятора, сигнал мобільного зв’язку, тощо. Окрім цього, варто декілька хвилин пограти в наявну на смартфоні гру, щоб перевірити як його роботу, так і сам акумулятор. Останнє – перевірити IMEI, вірніше його співпадіння на смартфоні та коробці.

Якщо перевіривши смартфон вас все влаштовує, то покупку можна здійснювати. Якщо все-таки є певні претензії чи нюанси, краще не спішіть та спробуйте знайти більш підходящий пристрій для вас.

Також рекомендуємо ознайомитися з найкращими смартфонами 2020 року. Можливо ваш вибір співпаде з нашим.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Skype вирішив конкурувати із Zoom

Skype вирішив конкурувати із Zoom. Компанія Microsoft тестує нову можливість, де у відеодзвінках зможуть брати участь вдвічі більше людей....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -