Home Новини сучасних технологій Живі зображення та відео смартфона Xiaomi Mi 11

Живі зображення та відео смартфона Xiaomi Mi 11

0

Відразу ж після офіційного анонсу були опубліковані живі зображення та відео смартфона Xiaomi Mi 11, які демонструють пристрій в різних кольорах.

На даний момент вставити відеоролик з Twitter технічної можливості немає, проте ви можете оцінити, як виглядає працює смартфон в білому кольорі, за цим посиланням.

Xiaomi Mi виявився першим на ринку смартфоном, який оснащений однокристальної системою Snapdragon 888. При цьому Xiaomi Mi 11 може стати в нагоді для різних проектів, таких як дослідження коронавируса, гравітаційних хвиль і пошук позаземних цивілізацій. Xiaomi Mi 11 оснащений AMOLED-екраном здатність 3200 х 1440 пікселів з частотою оновлення зображення 120 Гц, охопленням 100% колірного простору DCi-P3 і підтримкою HDR10 +. Екран захищений склом Gorilla Glass Victus.

Новий флагман отримав стереодинаміки Harman / Kardon. Основна камера має дозвіл 108 Мп і оптичну стабілізацію, камера покладається на ряд технологій, які компанія називає «обчислювальною фотографією».

Смартфон оснащений акумулятором ємністю 4600 мА • год, який підтримує 55-ватну провідну та 50-ватну бездротову зарядку. Зарядний пристрій буде тільки в комплекті зі спеціальним виданням, якій зможуть купити далеко не всі. Решта ж за нього доведеться заплатити 15 доларів. Продажі пристрою стартують 1 січня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version