Реклама

З’явилася офіційна сторінка підтримки смартфона Galaxy Z Fold Lite

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що Samsung розробляє три розкладні смартфони. І сьогодні інформація частково підтвердилася. Сьогодні з’явилася офіційна сторінка підтримки смартфона Galaxy Z Fold Lite на веб-сайті Samsung India. Існує ймовірність, що Індія першою зустріне новинку Samsung Galaxy Z Fold Lite.

З’явилася офіційна сторінка підтримки смартфона Galaxy Z Fold Lite

Також нещодавно, пристрій з номером моделі SM-F415F / DS був помічений в базі даних Wi-Fi Alliance. Оригінальний Galaxy Fold оснащений дисплеєм, обробленим CPI, який слабший, ніж шар ультратонкого скла (UTG), доступний у Galaxy Z Fold 2. Ходять чутки, що новинка Galaxy Z Fold Lite отримає екран із CPI.

Також раніше, з’являлася інформація про пристрій з кодовою назвою Winner 2, який буде постачатися із обгорткою із алюмінію та екраном із скла.

Пристрій повинен працювати на чіпсеті Snapdragon 865, але відсутня інформація, чи буде він підтримувати 5G. Стосовно ціни, то чутки також ходять різні, але всі зводяться до ціни не меншої ніж 1099 доларів. Інші характеристики смартфона поки невідомі, тому будемо очікувати на офіційну інформацію від Samsung.

Рекомендуємо: Новий Розумний Годинник І Навушники Від Samsung Б’ють Рекорди.

Джерело: mysmartprice

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp

Хоча WhatsApp не має вбудованої функції перегляду видалених повідомлень, для цього можна використовувати зовнішні програми . Наприклад, на телефонах Android служба « Історія сповіщень» може допомогти...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -