Реклама

З’явилося перше живе відео смартфона Apple iPhone 12 Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смартфони iPhone 12 і iPhone 12 Pro надійдуть в продаж тільки в цю п’ятницю, але вони вже з’явилися на складах магазинів, тому не дивно, що в мережі з’явилося перше живе відео смартфона Apple iPhone 12 Pro. Відповідно, почали з’являтися і перші відеоролики з розпакуванням смартфонів. Також відомо, що перші покупці отримають свої смартфони вже післязавтра.

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться достовірної ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, виклав відеоролик, що демонструє, як новенький iPhone 12 Pro дістають з упаковки.

Смартфон зі своїми плоскими бічними частинами дійсно дуже сильно нагадує класичні моделі iPhone 4 і iPhone 5, а потрійна камера робить смартфон схожим на торішній iPhone 11 Pro.

Також в мережі було опубліковано відео із розпакуванням синього iPhone 12.

Рекомендуємо: Фахівці DxOMark Не В Захваті Від Камери IPhone 12 Pro Max.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

5 порад як зберегти зір користуючись смартфоном

Життя без смартфона стало практично неможливим. Люди все більше проводять часу перед екраном і це негативно впливає на зір....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -