Реклама

З’явилися офіційні прес-рендери смартфона LG Wing

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні в мережі з’явилися офіційні прес-рендери смартфона LG Wing, який дебютує 14 вересня. Раніше LG показали короткий тизер із смартфоном та розказали чому смартфон з незвичним дизайном з’явиться в продажі.

Раніше вже було показано, що основний дисплей смартфона можна повернути на 90 градусів у T-подібному вигляді. Також, нещодавно було показано, як смартфон буде виглядати в живу. Сьогодні ж, Еван Блас, поділився прес-рендером смартфона LG Wing 5G, щоб розкрити дизайн зворотньої сторони та варіанти кольорів.

З’явилися офіційні прес-рендери смартфона LG Wing

На офіційних зображеннях добре видно, що смартфон отримав тонкі рамки по лівому та правому краях. Верхні і нижні рамки трохи товсті, але симетричні на вигляд. Поки не повідомляється точні розміри дисплеїв, але за чутками, вторинний екран буде 4-дюймовий. Також очікується, що він запропонує співвідношення сторін 1:1.

На пристрої не видно фізичного датчика відбитків пальців. Можливо, його можна було б включити в головний екран пристрою. Також незрозумілим є розміщення селфі-камери на смартфоні.

LG Wing 5G буде випускатися в двох кольорах, таких як біло-блакитний і чорний. На спині він має виступаючий модуль камери у формі прямокутника. Він отримав три лінзи та світлодіодний спалах. Дизайн камери схожий на Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Незважаючи на те, що LG Wing 5G має два екрани, він виглядає не дуже товстим.

Дебют пристрою може відбутися за ціною 1000 доларів.

Рекомендуємо: LG Анонсує 8К Телевізор Для Справжніх Геймерів.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, что необходимо делать с найденной банковской карточкой

Стаття доступна українською...Представим ситуацию, что вы случайно нашли (или увидели) чужую банковскую карту у помойки, на остановке, у банкомата...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -