Реклама

Відомо по якій причині було розроблено смартфон LG Wing

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що LG розробляє цікавий смартфон Wing. Нещодавно було опубліковано перший тизер, який показав нам смартфон у всій красі. Сьогодні ж, нам стало відомо по якій причині було розроблено смартфон LG Wing.

Відомо по якій причині було розроблено смартфон LG Wing

Як повідомляє портал phonearena, смартфон випустять з таким дизайном не просто так. В компанії LG заявили, що ця модель буде першою із проекту Explorer Project, в рамках якого, вони “будуть шукати нові способи взаємодії з мобільними пристроями приділяючи особливу увагу постійно мінливих потреб сучасних споживачів і кидаючи виклик встановленим нормам”.

Якщо врахувати той факт, що LG досить часто експериментують зі смартфонами (смартфони G5, G8 і V10 тому приклад), не дивно, що в них є такий проект.

Якщо ж подивитися з іншої сторони, то зараз не так багато компаній готових до експериментів із зовнішнім виглядом своїх смартфонів.

Нагадуємо, що смартфон LG Wing повинен отримати SoC Snapdragon 765G, два екрани по 6,6 та 4 дюйма і буде коштувати біля 1000 доларів.

Рекомендуємо: LG Готує До Запуску Унікальний Продукт На Заході IFA 2020.

Джерело: PhoneArena

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як надсилати анонімні повідомлення в Instagram

Чи знаєте ви, що в Instagram можна створити анонімне поле для запитань? Для цього вам потрібно використовувати програму Scret, оскільки ця...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -