Реклама

Компанія Huawei оголосила новий телефон Y9a

Останні Новини

Сьогодні, досить непримітно, компанія Huawei оголосила новий телефон Y9a. Huawei Y9a є допрацьованою версією Huawei Enjoy 20 Plus. Також, завдяки анонсу, нам стали відомі і технічні характеристики нового смартфона Y9a.

Huawei Y9a отримує 6,63-дюймовий FHD + (2400 x 1080 пікселів) IPS РК-дисплей. Співвідношення екрану до корпусу тут становить 92 %. Працюватиме телефон на базі MediaTek G80 SoC з 6 Гб або 8 Гб оперативної пам’яті LPDDR4x. Вбудована пам’ять отримує розмір 128 Гб. Операційна система тут EMUI 10.1 на базі Android 10.

Компанія Huawei оголосила новий телефон Y9a

Фронтальна камера розміщена у спливаючому модулі. Задня панель отримує квадрокамеру із круговим дизайном. Щодо датчиків, то вони тут такі — 64 Мп, 8 Мп, 2 Мп та 2 Мп. З додаткових функцій, смартфон Y9a обладнаний Bluetooth 5.1, GPS, 4G LTE та WiFi 5.

Смартфон Huawei Y9a обладнаний акумулятором на 4200 мАг. Його вага становить 197 грам та доступний телефон буде у трьох кольорах - Space Silver, Sakura Pink та Midnight Bllack.

Рекомендуємо: Microsoft Оголосили Дату Припинення Підтримки Adobe Flash Player На Windows 10.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Можно ли приобрести в Украине игровой смартфон за 4500 грн?

Стаття доступна українською...Иногда бывает такое, что хочется приобрести неплохой смартфон, чтобы имел неплохие характеристики, немножко игровой да еще и...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -