Реклама

Microsoft оголосили дату припинення підтримки Adobe Flash Player на Windows 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні Microsoft оголосили дату припинення підтримки Adobe Flash Player на Windows 10.
Як повідомляють в Microsoft, браузер Microsoft Edge припинить підтримку Adobe Flash Player в кінці 2020 року. Мова йде як про старі версії Microsoft Edge, так і нові, на движку Chromium. Також, в кінці 2020 року підтримка технології буде припинена і в браузері Internet Explorer 11. Після грудня користувачі перестануть отримувати оновлення безпеки Adobe Flash Player від Microsoft для старого Microsoft Edge та Internet Explorer 11.

У новому Microsoft Edge плеєр буде видалений в січні 2021 року. Крім того, в січні Adobe Flash Player відключать за замовчуванням і у всіх версіях Windows 10 старше, ніж апдейт KB4561600 випущений в червні 2020 року. Ресурси на сайтах Microsoft для завантаження Adobe Flash Player стануть недоступні.

Влітку 2021 року всі API, групові політики і призначені для користувача інтерфейси, керуючі Adobe Flash Player, будуть видалені з старого Microsoft Edge і Internet Explorer 11 з допомогою чергового накопичувального оновлення Windows 10. А також відповідними оновленнями для Windows 8.1, Windows Server 2012 і Windows Embedded 8 Standard.

Рекомендуємо: Microsoft Працює Над Покупкою TikTok.

Джерело: Microsoft

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найдоступніший флагманський смартфон, який можна придбати в Україні

В пошуках ідеального смартфона, ми можемо переглянути весь інтернет, щоб знайти “саме того смартфона”. Ідеальним смартфоном стане той, який...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -