Реклама

7 корисних функцій браузера Brave, які вам потрібно знати

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У світі, де конфіденційність в Інтернеті часто є розмінною монетою, Brave виділяється як сміливий виняток. Цей браузер, доступний для завантаження на Windows, macOS, Linux, Android та iOS, пропонує низку функцій, спрямованих на захист ваших даних.

Розроблений на основі конфіденційності користувачів, Brave Browser виділяється серед веб-перегляду за кількома критеріями , такими як швидкість і споживання пам’яті. Зараз ми назвемо сім функцій, які можуть вибрати Brave як найкращий браузер для вашої онлайн-мандрівки!

Цікаво: Чи варто переходити з Google Chrome на інший браузер?

1. Блокувальник реклами з винагородами

Brave Browser покращує роботу веб-переглядача , блокуючи не лише агресивну рекламу, але й усі типи реклами , яка з’являється на вашому екрані та шкодить вашій роботі в Інтернеті.

Ця функція йде далі та представляє перевагу Brave Rewards, систему винагород, яка пропонує користувачам токени (віртуальну валюту) за перегляд реклами.

Після активації програми користувач може використовувати зароблені віртуальні монети для покупки цифрового контенту або підтримки веб-сайтів і творців контенту в самому Brave.

2. Speedreader для читання без відволікань

Читання статті, не відволікаючись, — це розкіш, яку Brave пропонує завдяки функції Speedreader. Подібно до режиму читання, він спрощує читання, що забезпечує більш зосереджену та приємну роботу. Щоб увімкнути цю функцію:

  1. Зайти в «Налаштування»;
  2. Виберіть «Зовнішній вигляд»;
  3. Активуйте «Speedreader» у Brave Browser.

Цікаво: Криптобраузер: відкрийте для себе криптобраузер Opera.

3. Економія енергії від акумулятора вашого пристрою

Функція енергозбереження подовжує термін служби акумулятора, ідеально підходить для тих, хто завжди в дорозі. Ви можете налаштувати його на автоматичне ввімкнення, коли заряд акумулятора становить 20% або його від’єднано від зарядного пристрою.

Це обмежить фонову активність і зменшить візуальні ефекти, зберігаючи термін служби пристрою, наприклад ноутбука або смартфона. Для цього виконайте наведені нижче дії.

  1. Зайти в «Налаштування»;
  2. Натисніть на «Енергія»;
  3. Активуйте «Енергозбереження».

4. Очищення URL-адрес, яке захищає вашу конфіденційність

Коли ви копіюєте посилання, Brave автоматично видаляє інформацію відстеження, яка може слідувати за скопійованою URL-адресою. Функція цих параметрів відстеження полягає в тому, щоб вказувати відвідуваним веб-сайтам, звідки переходить користувач, через настільний браузер або програму.

Щоб скористатися цією функцією Brave , просто клацніть будь-яке посилання правою кнопкою миші, виберіть «Копіювати чисте посилання», і браузер видалить параметри відстеження для безпечнішого та приватнішого перегляду. Однак ця перевага не працює на скорочених URL, таких як посилання bit.ly.

Цікаво: Які приймати дії, якщо браузер в смартфоні погано працює?

5. Примусове вставлення у форми веб-сайту

Деякі веб-сайти ускладнюють копіювання та вставлення у свої форми, щоб зробити сторінку більш безпечною, що зрештою перешкоджає навігації користувача. Brave вирішує цю проблему. Якщо ви зіткнулися з цим обмеженням, клацніть правою кнопкою миші та виберіть «Примусово вставити», щоб обійти ці неприємні обмеження.

6. Wayback Machine, яка уникає розчарування через пошкоджене посилання

Іноді мертві посилання можуть викликати головний біль. Ці посилання, які не працюють або нікуди не ведуть, трапляються з різних причин, як-от зміна цільового сайту, видалення вмісту або просто помилки в URL-адресі.

Зручність Brave Browser – практичне рішення для таких випадків. Він представляє підказку, яка пропонує відвідати Wayback Machine, інструмент, який зберігає історичні записи веб-сторінок.

Таким чином, користувачі мають можливість отримати доступ до заархівованих версій вмісту, навіть якщо вихідне посилання не працює, уникаючи типового розчарування, пов’язаного з непрацюючими посиланнями.

7. Звіти про конфіденційність із цінними даними

Brave надає докладні звіти про конфіденційність . Завдяки цьому вам буде легше дізнатися, скільки оголошень і трекерів було заблоковано, щоб зберегти вашу особисту інформацію.

Крім того, браузер має функцію «HTTPS Every», що забезпечує безпечний перегляд у будь-який час. Перевага, яка робить Brave Browser чудовим конкурентом Google Chrome , тим більше, що він збалансовує конфіденційність, продуктивність і економію мобільних даних.

Цікаво: Chrome vs Safari: хто швидший.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Який компактний смартфон обрати в 2022 році?

Чим далі, тим менше виробники випускають маленьких смартфонів, а люди навпаки хочуть користуватись саме компактними моделями, якими можна управляти...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -