Реклама

Анонс нової відеокарти Radeon RX 6000 вже скоро

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Анонс нової відеокарти Radeon RX 6000 вже скоро. До анонса відеокарт Radeon RX 6000 залишилося менше доби. Онлайн-захід стартує сьогодні о 19:00 за київським часом. І подивитися його можна тут:

Згідно з чутками, нам повинні представити три відеокарти, які нібито будуть називатися Radeon RX 6900 XT, Radeon RX 6800 XT і Radeon RX 6800 XL або RX 6800.

Багато останніх витоків вказують на те, що новинки зможуть позмагатися з топовими картами Nvidia, чого не було вже давно. І тоді багато що вирішить не тільки ціна, але і доступність, адже адаптери Ampere умовно неможливо купити, і ситуація не зміниться мінімум до кінця року. Правда, і картам AMD деякі джерела пророкують дефіцит, але все ж впадати у відчай поки рано.

Читайте також: Розкрито Перші Особливості Процесора AMD Ryzen 9 5900X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Для чего создавать резервную копию в мессенджере Viber и как ее использовать

Стаття доступна українською...Я думаю вы не раз сталкивались с уведомлением от мессенджера Viber о необходимости создания резервной копии. Правда...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -