Реклама

Apple планує випустити дві моделі iPad Pro

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми дізналися, що Apple планує випустити дві моделі  iPad Pro. Щонайменше одну модель iPad Pro з міні-світлодіодним дисплеєм у першій половині 2021 року, та з OLED-дисплеями у другій половині року. Згідно з повідомленням, Samsung і LG вже розробляють OLED-дисплеї для iPad Pro.

Багато чуток на сьогоднішній день стверджували, що підсвічування Mini-LED може бути обмежена новим висококласним 12,9-дюймовим iPad Pro, який вийде приблизно в березні, тому можливо, що решта моделей iPad Pro продовжуватиме використовувати традиційні РК-дисплеї, а пізніше цього року їх модернізують OLED-дисплеями, але на даний момент дорожня карта незрозуміла.

Міні-світлодіодні та OLED-дисплеї мають багато однакових переваг перед традиційними РК-дисплеями, включаючи вищу яскравість, покращений коефіцієнт контрастності та підвищену енергоефективність. Apple вже використовує технологію OLED для останніх моделей iPhone та Apple Watch.

Apple востаннє оновила iPad Pro в березні 2020 року, але це було відносно незначне оновлення, з новими функціями, включаючи чіп A12Z Bionic, який по суті є чіпом A12X з включеним додатковим ядром графічного процесора, надширокою камерою, сканером LiDAR для вдосконаленого доповненого реальність та краще звучать мікрофони. Це було перше оновлення iPad Pro, оскільки пристрій отримав серйозний редизайн у жовтні 2018 року.

Читайте також: Xiaomi позбавила Apple звання одного з лідерів ринку смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою

Камера Redmi Note 9 5G Pro буде не дуже хорошою. Все заради ціни і товщини смартфона. Більше новин про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -