Реклама

iPhone 12 отримає OLED-дисплей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Інформації про iPhone 12 5G надходить багато. Особливо часто чутки з`являються щодо дисплею. Отож, сьогодні ми дізнались, що iPhone 12 отримає OLED-дисплей. Загалом, це вперше, коли Apple буде використовувати OLED-дисплеї на всій новій лінійці iPhone. Окрім цього, такі телефони Apple як iPhone 11 Pro та 11 Pro Max уже оснащені екранами OLED. Варто зазначити, що такі компанії як Samsung, Huawei та OPPO вже використовують такий тип дисплеїв для своїх преміум телефонів.

Згідно отриманої інформації, Apple поки залишає виїмку на верхній частині екрану для розміщення датчиків розпізнавання обличчя. Щодо моделей, то очікується випуск iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Розміри дисплеїв будуть відповідно такі — 5,4 дюйма; 6,1-дюйма для Max та Pro; 6,7-дюймовий для Pro Max.

Загалом, очікується, що на загальному ринку смартфонів, майже половина телефонів, до 2022 року, буде обладнана OLED-екранами.

Рекомендовано: Xiaomi Анонсувала Смарт-Матрас.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi

Realme встановила абсолютний рекорд, випередивши Samsung та Xiaomi. Компанія швидше за всіх продала 50 млн смартфонів. Компанія Realme, яка в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -