Реклама

Боти в месенджері Telegram. Як з ними боротися?

Останні Новини

Боти в месенджері Telegram. Як з ними боротися? На жаль, із слів експертів в даній сфері, це практично неможливо. Загалом, боти – це так звані «роботи», які автоматично виконують задані їм послідовні дії. І останнім часом їх щораз більше. Наявність таких ботів у месенджерах, зокрема і в Telegram, спрямовано на збір інформації про користувачів додатком. В таких випадках захистити себе від них практично нереально.

Із розвитком цифрових технологій, ми все більше пред’являємо в мережі свої особисті дані, тому повинні бути готові до певних витоків інформації. Єдине, що ми можемо, так це краще захищати свої дані, а саме встановлювати надійні паролі (різні для всіх соцмереж), не переходити за невідомими посиланнями, тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Очікується прем’єра нових навушників AirPods Studio

В найближчий час очікується прем’єра нових навушників AirPods Studio.Інформацією поділився Джон Проссер, який нещодавно надав інформацію стосовно розширення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -