Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту

Через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту

0

Останнім часом все більше з’являється новин пов’язаних із ПриватБанк. Нещодавно ми повідомляли, як шахраї від імені ПриватБанку виманили в пенсіонера кругленьку суму, потім з’явилася інформація про шахрайство через OLX, а зараз розповімо, як через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту.

Відповідний негативний відгук з’явився на сайті МінФін, де описано досить цікаву та дивну ситуацію із шахрайськими діями, які привели до кредиту в розмірі 6 200 грн. Тепер детальніше.

Нещодавно на сайті МінФін клієнт ПриватБанку залишила негативний відгук щодо роботи служби безпеки ПриватБанку. Зі слів клієнта, ще в 2019 році (13 та 19 вересня) шахраї викрали з її банківської картки 6200 грн. Найцікавіше тут те, що, за словами жертви, картка була перевипущена та ще й з встановленим лімітом для інтернет-покупок в розмірі 0 грн. Яким же чином відбулося списання 6200 грн? За допомогою досить цікавого та досить рідкісного способу — овердрафт. (Детальніше про овердрафт читайте в нашій статті).

За словами клієнта, після звернення у відділення банку, консультанти повідомили їй, що “вона сама винувата в такій ситуації” і вони нічого не можуть з цим зробити, а кредит прийдеться повернути. Згідно правил овердрафту, всі надходження на банківську карту, автоматично відправляють на погашення кредиту. Відповідно, як повідомляє клієнт, її останні дві виплати (на дітей) списали в погашення овердрафту.

На даний момент невідомо, як вирішиться така неприємна ситуація в клієнта і як вона буде боротися з цим далі. Відгук клієнта дивіться нижче.

Через збій в роботі ПриватБанк, клієнт отримав “подарунок” у вигляді кредиту

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version