Home Новини сучасних технологій Названо бюджетний смартфон від Xiaomi, який вартий вашої уваги

Названо бюджетний смартфон від Xiaomi, який вартий вашої уваги

0

Достатньо велика частина українців, при виборі майбутнього смартфона, надає перевагу саме бюджетним пристроям. Причин для цього цілком достатньо, серед яких варто відмітити саме бюджетність, непоганий дизайн, їхній функціонал та автономність. Якщо ж ви запланували собі придбати подібний пристрій, то зараз буде названо бюджетний смартфон від Xiaomi, який вартий вашої уваги і який не підведе вас.

Смартфон, який ми зараз назвемо, випущений під егідою Xiaomi - Poco M3 Pro. Цей смартфон можна назвати непоганим вибором для тих людей, які б не проти отримати бюджетний смартфон, та ще й з підтримкою 5G. Скажемо так, це покупка, яка в найближчий час виправдає себе, оскільки введення 5G в Україні вже не за горами і залишилося ще не дуже довго чекати.

Повернемося до смартфона Poco M3 Pro. Він отримав 6,5-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю FullHD + та щільністю пікселів 405 ppi, частотою оновлення 90 Гц. Працює смартфон від чіпсета MediaTek Dimensity 700 в парі з 6 Гб оперативної та 64 Гб (або 128 Гб) внутрішньої пам’яті. Смартфон Poco M3 Pro отримав систему потрійних камер з основною 48 Мп + 2Мп +2 Мп та фронтальною на 8Мп.
Працює смартфон під управління OC Android 11 на оболонці MIUI 12, але в найближчий час він повинен отримати MIUI 12.5. Живиться смартфон від акумулятора на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Також він отримав модуль NFC.

На даний момент, смартфон доступний для попереднього замовлення, а його орієнтовна ціна розпочинається з 5500 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version