Home Новини сучасних технологій Чому банкомати ПриватБанку часто розміщують в продуктових магазинах

Чому банкомати ПриватБанку часто розміщують в продуктових магазинах

0

Можливо ви звертали увагу, що велика кількість банкоматів ПриватБанку (і терміналів самообслуговування) розміщують в продуктових магазинах або супермаркетах і рідше в магазинах по продажу інших типів товарів. Зараз же розповімо, чому банкомати ПриватБанку часто розміщують в продуктових магазинах.

Питання розміщення банкомату в тому чи іншому магазині в певному районі ймовірно відповідальний процес, на який впливає багато факторів. В першу чергу варто розуміти, що ПриватБанк повинен заробляти на банкоматі, оскільки його обслуговування коштує певної суми.

До витрат, пов’язаних із банкоматом можна віднести саму вартість банкомату, вартість оренди приміщення під банкомат, вартість оплати за зв'язок та електроенергію, вартість інкасації, ремонту заміни чеків та загальне обслуговування. В результаті, все це обходиться не так дешево.

Відповідно до цього, банкомат розміщують саме в таких місцях, де проходить найбільша кількість людей і магазини ідеально для цього підходять, особливо якщо це стосується супермаркетів або ж великих роздрібних продуктових магазинів.

Крім цього, в Україні ще працює велика кількість магазинів, які не приймають (або не хочуть) розрахунок за допомогою банківських карт і наявність банкомату суттєво підвищує ймовірність зняття готівки для розрахунку в магазині, а як відомо, банкомати якраз і заробляють на знятті готівки, особливо коли це стосується кредитних коштів.

Як бачите, правильний вибір місця для банкомату надзвичайно важливий як для банку, так і для клієнтів і власників магазинів.

Також нащодавно було названо найпоширеніші способи шахрайства з банківськими картами ПриватБанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version