Home Новини сучасних технологій Як визначити, що вас заблокували у WhatsApp та що робити в таких...

Як визначити, що вас заблокували у WhatsApp та що робити в таких випадках

0

Як ми зазначали в нашій попередній статті про недоліки месенджера WhatsApp , скільки б недоліків та негативу не було в сторону Ватсап, є користувачі, які не планують замінювати його на більш зручні додатки. Тому ми й продовжуємо розбирати деталі користування даним месенджером. Зараз же поговоримо про заблоковані контакти, вірніше як визначити, що вас заблокували у WhatsApp та що робити в таких випадках.

Якщо ви певний час пишете одному з ваших контактів повідомлення, а відповіді не отримуєте, то швидше за все вас заблокували. Щоб переконатись в тому, що вас дійсно заблокували спочатку зверніть увагу на кількість галочок під відправленим вами повідомленням. У випадку, якщо є лише одна галочка і друга не з’являється досить довго (декілька днів) скоріш за все, вас заблокував даний користувач.

Ще однією ознакою того, що вас заблокували може бути аватарка користувача, вірніше її відсутність. Правда тут ваш співрозмовник міг просто її видалити, але зазвичай з такою ситуацією стикаються при блокуванні. Така ж ситуація може бути із зазначенням часу, коли останній раз ваш співрозмовник був в мережі. Якщо до написання повідомлення була зазначена конкретна дата, а потім вона різко зникла, швидше за все, вас заблокували.

Стосовно того, що робити, якщо вас заблокували в WhatsApp, то тут уже все залежатиме від вас. Якщо ваш співрозмовник вирішив припинити з вами спілкування, та ще й таким способом, то напевно не варто нав’язуватись йому. Але якщо ви все ж хочете бути впевненим на 100%, що вас заблокували, попросіть вашого спільного знайомого відправити смс, або ж відправте повідомлення з іншого номера.

Якщо повідомлення буде прочитане та ще й прийде відповідь, тоді ви точно будете впевнені в тому, що вас заблокували. А про причини такої поведінки можете знати лише ви.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version