Home Новини сучасних технологій Названо 4 суттєвих недоліки месенджера WhatsApp

Названо 4 суттєвих недоліки месенджера WhatsApp

0

Не будемо писати багато лишньої інформації стосовно популярності месенджерів на українському ринку, так як не дивлячись на всі недоліки певної категорії програм, користувачів в них все ж достатньо. Зараз буде названо 4 суттєвих недоліки месенджера WhatsApp, політика конфіденційності якого не влаштовує більшість користувачів, проте користування ним вони не припиняють.

Недолік 1. Безпека та конфіденційність ваших даних

Найперше це стосується нової політики конфіденційності, яка турбує багатьох. Другий момент полягає в тому, що месенджер просить надати йому занадто багато дозволів, що викликає певні підозри. І останнє пов’язане із резервними копіями, вірніше тим, що вони не захищені шифруванням, відповідно про безпеку тут говорити важко.

Недолік 2. Повідомлення

Даний недолік стосується проблем із редагуванням уже відправлених повідомлень, а точніше відсутності такої функції. В інших месенджерах проблем з цим немає жодних та ще й присутня можливість повного видалення відправленого вами повідомлення у вас та вашого співрозмовника.

Недолік 3. Пам’ять

Проблема полягає в тому, що усі файли з листувань автоматично зберігаються в пам’яті вашого смартфона, відповідно весь час потрібно очищати їх, так як в іншому випадку вам просто не вистачатиме пам’яті.

Недолік 4. Контакти у списку

Тут мається на увазі, що відправляти повідомлення вам буде просто лише тим користувачам, які у списку ваших контактів. Просто так відправити повідомлення людині, номер якої не записаний буде складно, так як не завжди є потреба записувати усі номера в контакти, а доведеться.

Також нещодавно було названо причини, чому WhatsApp ще популярний серед українців.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version