Реклама

Чому вважається, що Android-смартфони підходять тільки малозабезпеченим

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В наш час вже важко когось здивувати щодо можливостей певних гаджетів, адже кожна компанія конкурує одна з одною все більше і більше, покращуючи свої винаходи. Багато хто каже, що iPhone придумали для багатих, а Android для бідних. Так чи є це правдою? Думки розділяються, але з упевненістю можу сказати, що є набагато кращі і дорожчі смартфони від Apple. Навіть якщо дивитися на останні випуски Samsung, Huawei чи Xiaomi, можна побачити, що iPhone здає позиції. Технічна та цінова політика гаджетів від Android набагато краще. Так давайте ж розберемося, чому є ті, хто вважає смартфони від Android долею бідних!? Перше, що я скажу, то це те, що моделі від Android швидко розкуповують, але це моделі до 10000 гривень, тому складається враження ніби iPhone створений для багатих.

В Україні є певний відсоток похідних моделей Android, адже не кожен може дозволити собі мега якісний смартфон з останнього випуску. Тому, згідно статистики, від Android купують старіші моделі початкового сегменту, а не якісні флагмани. Тепер ви зрозуміли, чому є така теорія?

А хочете я вам доведу, що iPhone гірше за Android? Так, вам не здалося, компанія Apple значно здала позиції, адже наприклад, у нас є 20000 гривень за які ми хочемо придбати якісний смартфон. За ці гроші китайці можуть запропонувати високоякісний продукт, з мега новітніми технологіями, з ідеальною камерою, зручним корпусом з металопластику, сучасним виглядом, основа від Snapdragon 8 Gen 1, тим часом як iPhone запропонує модель яка вийшла 5 років тому, без будь-яких новітніх функцій.

Чому вважається, що Android-смартфони підходять тільки малозабезпеченим
Зображення: Смартфон Samsung Galxy S20 vs Apple iPhone 11.

Звичайно, ми живемо з вами в столітті де хочеться купити товар дешевше, але якісний, і я не можу не погодитися, що є ті кому начхати на гроші, і вони готові придбати крутий телефон за будь-які фінанси. А знаєте, що саме цікаво? Те, що вирватися з цієї теорії важко, хоч це і вдалося Huawei, але поки ніяк не під силу Xiaomi. Компанія, в деякій мірі сама є винуватцем того ставлення щодо бідності, адже від усюди лунало "крута якість за мінімальну ціну", на це і клюнули мільярди користувачів, які не можуть похвалитися своїм бюджетом.

Кількість смартфонів за доступною ціною є просто колосально велика, ніхто вже не звертає уваги на те, як вони виглядають, чи їхні функції, люди просто пам'ятають, що гаджети на ОС від Google, дуже дешево коштували, на відміну від iPhone. Тому взагалі не дивно, що між новим iPhone 13 і Xiaomi Mi 12, люди оберуть саме iPhone.

Також, коли бачиш і зрівнюєш ціни на ринку гаджетів, то перед вами часто виникають певні питання на прикладі, а чи не обманюють вас!? Сумніви завжди породжують щось не хороше, але хвилюватися не варто.

Часто, людям дуже соромно брати смартфон від Android в кредит, адже тоді доведеться признати той факт, що ти дійсно бідний. В такий момент приходить думка, що якщо взяти в кредит iPhone, то він уже не виглядатиме бідним, бо це є нормально в нашому суспільстві. Так, люди дійсно йдуть на це.

Звісно ж компанія Apple піклується про своїх клієнтів даючи їм доступ до різних функцій, тому часто буває, що на Android не можна переглянути інформацію чи виконати певну функцію, або ж встановити програму так як в iPhone, можливо тому їх вважають смартфонами багачів!?

Отже, я вважаю, що неважливо хто що думає, прислухайтеся до свого серця, обирайте не те що дороге, а те що якісне і подобається саме вам, а чи буде це Android або ж iPhone, немає жодної різниці.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці скаржаться на проблеми із техпідтримкою одного із найпопулярніших банків України

Все частіше у користувачів послугами українських компаній, не залежно від роду їх діяльності, виникають проблеми із техпідтримкою (гарячою лінією)....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -